Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 feb 2016 10:00 - 16:00 Sveriges Ambassad, Sankt. Annæ Plads 15, Köpenhamn

Matchmaking med Danska ölimportörer och distributörer

Ta chansen att marknadsföra er mot och knyta kontakter med danska inköpare, agenter, distributörer, restauranger och grossister och ta del av exportrelaterad information i en inspirerande miljö på Sveriges ambassad i Köpenhamn onsdag den 3 februari 2016.

Elva procent av Sveriges livsmedelsexport går till Danmark, vilket gör det till Sveriges näst största exportmarknad för branschen. Business Sweden och Sveriges ambassad arbetar för att stärka utbudet av svenska livsmedel på den danska marknaden och bjuder in till matchmaking.

Danska hotell, restauranger och butiker köper allt oftare in öl från mindre producenter som ett komplement till större och mer etablerade varumärken. Under den senaste tioårsperioden har försäljningen av utländsk öl och öl från mikrobryggerier mer än fyrdubblats och står tillsammans för ca 15 procent av den totala ölförsäljningen i Danmark. Flera danska aktörer har uttryckt ett intresse för att ta in nya produkter från Sverige och Business Sweden och Sveriges ambassad vill därför ge svenska producenter möjligheten att visa upp sig i Danmark.

Som deltagare får ditt företag:

  • Unik möjlighet att, i svensk miljö, marknadsföra och exponera era produkter samt knyta kontakter med danska inköpare, distributörer, agenter, grossister m.fl.
  • Synas med er företagspresentation i en gemensam broschyr som delas ut under dagen och marknadsföra er via www.tryswedish.com
  • Ta del av exportrelaterad information såsom regler för export av livsmedel till Danmark, punktskatter och retur- och emballagesystem
  • Lyssna på branschexpert som berättar om trender på den danska marknaden
  • Föreslå vilka danska aktörer som Business Sweden och Sveriges Ambassad ska bjuda in

 

Anmälan


För ytterligare information eller vid frågor, kontakta gärna:
Michael Norman på
Business Sweden 

 

                      en bild                      en bild

Anmäl ditt intresse här:

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.