Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 apr 2016 10:30 - 15:00 Handelshögskolan i Stockholm, Sveavägen 65

The Nordics: Partners in Innovation?

Norden kan lyckas i innovationskapplöpningen. Den nordiska gemenskapen är stark, i form av ekonomisk integration och politiska system. Genom Business Sweden Norge bjuder Norsk-Svenska Handelskammaren, Handelshøyskolen BI i Oslo, Handelshögskolan i Stockholm och Norges ambassad i Stockholm samt ledande företag i Norge och Sverige in till konferensen “The Nordics: Partners in Innovation?”

Projektet "Innovative Nordics" är ett initiativ från Norsk-Svenska Handelskammaren, Handelshøyskolen BI i Oslo, Handelshögskolan i Stockholm och Norges ambassad i Stockholm samt ledande företag i Norge och Sverige. Projektet vill bidra till att mobilisera vår samlade potential vad gäller innovation och entreprenörskap.

Onsdag den 20 april 2016 deltar Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg och Norges näringsminister Monica Mæland i en konferens på Handelshögskolan i Stockholm. Tillsammans med ledande aktörer från forskning och näringsliv i Sverige och Norge diskuterar de hur samarbete runt innovation kan stärka vår konkurrenskraft på globala marknader.

Under konferensen kommer professor Örjan Sölvell, Handelshögskolan i Stockholm, och professor Torger Reve, Handelshøyskolen BI i Oslo, att presentera sin rapport "The Nordics: Partners in Innovation?" där de kartlägger potentialen för ett sådant samarbete.

Välkommen till en viktig konferens och en spännande diskussion!

Läs mer om konferensen och anmäl dig här

en bild

Mimmi Goude

Country Manager Country Manager
+47 22878850
E-post mimmi.goude@business-sweden.se
en bild

Mimmi Goude

Country Manager Country Manager
+47 22878850
E-post mimmi.goude@business-sweden.se