Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

10 feb 2016 8:45 - 10:30 Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20, Göteborg

Information om den Danska hälso- och sjukvårdsmarknaden

Är du intresserad av den danska hälso- och sjukvårdsmarknaden och vill höra mer om hur ni kan gå tillväga för att utveckla era affärer i Danmark? Då är du välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium den 10 februari på Biotech Center i Göteborg.

För att möta framtidens utmaningar genomgår den danska hälso- och sjukvårdsektorn en omfattande moderniserings- och förändringsprocess. Inom sjukhussektorn i Danmark investerar regionerna och staten över 40 miljarder DKK fram till ca 2025 i nya och moderniserade sjukhus. Målet är att skapa ett bättre och mer sammanhängande patientförlopp, ökad patientsäkerhet, effektivisering och högre kvalitet.  Förändringen i sjukhussektorn leder till ökad efterfrågan på både produkter, lösningar och tjänster som kan bidra till att nå målen.

Årligen spenderar de danska regionerna ca 36 miljarder DKK på inköp av produkter och tjänster till sjukvården. För att effektivisera inköpsprocessen och handeln med privata leverantörer har man förenklat reglerna vid upphandling med mer fokus på det kommersiella framför det juridiska. Man arbetar också aktivt för att förbättra offentligt-privat samarbete med fokus på att utveckla innovativa lösningar.

I mitten av april kommer Business Sweden att arrangera en heldagsaktivitet i Köpenhamn med fokus på hur man gör affärer med sjukhusen i Danmark.  Målsättningen med aktiviteten är att få inspiration, kunskap och information om hur man kommer åt affärerna inom dansk sjukvård samt att knyta värdefulla kontakter med nyckelpersoner inom relevanta sektorer i Danmark.

Den 10 februari bjuder vi in till ett kostnadsfritt frukostseminarium där vi presenterar den danska hälso- och sjukvårdsmarknaden samt berättar mer om den kommande aktiviteten i april. 

Om du har frågor angående seminariet är du välkommen att kontakta Business Sweden för mer information:

Michael Norman
Business Sweden
T: +45 33 36 05 84
E: michael.norman@business-sweden.se

 

Anmäl dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.