Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

01 jun Styrelserummet, Business Sweden, Stockholm

Italien, Portugal och Spanien - Marknader med stor potential

Business Sweden lokala kontor i Italien, Portugal och Spanien välkomnar dig till ett seminarium i Stockholm där vi ger en överblick över tillståndet för ICT-sektorn på dessa marknader samt intressanta fakta och råd om hur svenska företag ytterligare kan expandera sina positioner här baserat på lärdomar och success cases för den svenska ICT-industrin.

• Italien har den fjärde största ICT-sektorn i Europa och stora investeringar planeras framöver för att ”koppla upp” södra Italien medan investeringsplaner i norr är inriktade på att utveckla innovativa digitala lösningar för både offentliga och privata aktörer. Den italienska marknaden erbjuder därmed möjligheter i både grundläggande IT-infrastruktur och innovativa ICT-lösningar.

• Portugal är topp 3 i Europa när det gäller nedladdningshastighet och rankas fyra bland OECD-länderna i fråga om årlig ökning bredbandspenetration samt den högsta mobilpenetrationen i Europa. Med en framstående IT-infrastruktur och starka handelsförbindelser med det portugisisktalande Afrika, fungerar Portugal som ett strategiskt läge för din globala ICT-verksamhet.

• I Spanien påverkar digitaliseringen alla branscher med branschövergripande nyckeltrender. Connected Industry 4.0* är ett prioriterat projekt skapat för att öka den digitala omvandlingen av den spanska industrin.


Anmäl dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Marcus Persson

Project Manager Project Manager
+39 345 397 53 64
en bild

Marcus Persson

Project Manager Project Manager
+39 345 397 53 64