Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

24 apr - 28 apr Hannover, Tyskland

Delta i svensk samlingsmonter på Hannover Energy 2017

HANNOVER MESSE Energy är världens ledande mässa för integrerade energisystem och hållbar mobilitet med över 1 200 utställare och nästan 100 000 internationella besökare. Mässan är en viktig mötesplats för experter inom branschen där diverse aktörer får möjlighet att utbyta kunskap och nätverka. Svenska företag inom energisektorn erbjuds nu möjligheten att ställa ut i en svensk samlingsmonter.

I samband med Energimyndighetens långsiktiga arbete att främja svensk miljö- och energiteknik vill Business Sweden som medarrangör informera svenska företag inom energisektorn om möjligheten att ställa ut i den svenska samlingsmontern vid Hannovermässan 2017. Antalet platser i samlingsmontern, som kommer befinna sig i energihallen, är begränsade (max 12 företag), därför ber vi om er ansökan snarast möjligt.

Kostnad för deltagande är 25 000 SEK och är ett specialerbjudande från Energimyndigheten som en del av en Team Sweden energisatsning. I priset ingår även vid önskemål identifiering och mötesbokningar med potentiella partners.Vänligen se inbjudan för mer information om den svenska samlingsmontern samt anmälan.

Läs mer om HANNOVER MESSE 2017 här

Inbjudan samt anmälningsformulär

Skicka din anmälan till:
Maximilian Richter
Business Sweden 
T: +49 (0) 30 893 60 617 
E: Maximilian.richter@business-sweden.se