Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

18 sep 2015 7:45 - 11:00 Radisson Blu Metropol, Helsingborg

Frukostseminarium: Internationalisering genom digitala affärer

Business Sweden och Helsingborgs stad i samarbete med Tillväxtverket bjuder in till inspirerande frukostseminarium.

Digitaliseringen effektiviserar och internationaliserar tjänster och produkter som tidigare var lokala. Utvecklingen av digital teknik har gått i rasande takt de senaste åren och nu står marknaden och företagen inför ett vägskäl där digital transformation är nödvändig för överlevnad. Eller så lär vi av företag som genom digitaliseringen utmanat och förändrat sina respektive branscher. Utvecklingen visar på att alla företag inom kort kommer att utsättas för likande omställning, därför kan företagare inte ignorera digitaliseringen.

Men hur digitala är ni som företag och hur står ni rustade för att möta den hårdnande internationella konkurrensen? Har ni insett det akuta läget och hur angeläget det är att anpassa er affärsmodell och organisation utifrån de nya förutsättningarna?

Business Swedens rapport ”Internationalisering genom digitalisering” belyser detta tema och ger er en första inblick i vilka steg ni bör ta för att öka sin konkurrenskraft och nå framgång genom implementering och utveckling av digitala teknologier, verktyg och kanaler vid internationell marknadsföring och försäljning.

Som del i vårt arbete i att förstå hur vi kan stödja er i er internationalisering genom digitalisering, arrangerar Business Swedens tillsammans med Helsingborgs stad i samarbete med Tillväxtverket ett frukostseminarium med inspirerande talare och företagsexempel med framtidssträvande diskussioner.

Preliminärt program

Anmäl dig här

Seminariet sänds även live på:  http://bambuser.com/channel/helsingborg

Kontakt:

Mimmi Goude
Business Sweden
E: mimmi.goude@business-sweden.se
T: +47 2287 88  66

Alexandra Werder Hallonkvist
Helsingborgs stad
E: alexandra.werderhallonkvist@helsingborg.se
T: +46 4210 59 18

   en bild               en bild             en bild

Rapport: Internationalisering genom dgitalisering

Ladda ner här

en bild

Mimmi Goude

Country Manager Country Manager
+47 22878850
E-post mimmi.goude@business-sweden.se
en bild

Mimmi Goude

Country Manager Country Manager
+47 22878850
E-post mimmi.goude@business-sweden.se