Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

04 apr 2017 15:30 - 17:30 Linköping

Seminarium: Framtidens affärer med Tyskland

Tyskland är Europas största ekonomi och är en av Sveriges viktigaste affärspartners. Handelsutbytet mellan Tyskland och Sverige är mycket stort och vi delar många gemensamma ambitiösa mål, men också utmaningar som kräver smarta lösningar.

I januari 2017 lanserades ett tyskt-svenskt innovationspartnerskap av Angela Merkel och Stefan Löfven. En ökad efterfrågan inom områden såsom mobilitet, testbäddar, digitalisering i SME’s och e-hälsa öppnar upp för nya affärsmöjligheter.

Den 4 april bjuder Länsstyrelsen i Östergötland in till ett affärsforum på Linköpings slott i samarbete med Östsvenska Handelskammaren och Business Sweden. Hedersgäst för dagen är den tyska Ambassadören Dr Hans-Jürgen Heimsoeth, som kommer att ge sin syn på den framtida handeln mellan Sverige och Tyskland, följd av Catharina Dreier från Business Sweden och Ninni Löwgren från Tysk-Svenska Handelskammaren.

För mer information, vänligen kontakta: 
Catharina Dreier
Business Sweden Berlin 
Catharina.Dreier@business-sweden.se

Christer Andersson
Regional Export Advisor Östergötland och Kalmar län
Christer.Andersson@business-sweden.se

en bild

Catharina Dreier

Senior Project Manager (maternity leave) Berlin Senior Project Manager (maternity leave), Berlin
+49 30 893 60 634
en bild

Catharina Dreier

Senior Project Manager (maternity leave) Berlin Senior Project Manager (maternity leave), Berlin
+49 30 893 60 634