Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

23 maj Brindisi

Gör affärer med FN-organen i Italien

Business Sweden erbjuder svenska företag en unik möjlighet att etablera eller förbättra affärsrelationerna med de multilaterala organisationerna i Italien.

Det svenska utrikesdepartementet kommer i slutet av maj att göra ett officiellt besök till de Italienbaserade FN-organen. I samband med det officiella besöket, erbjuder Business Sweden svenska företag att delta i en företagsdelegation till Brindisi i södra Italien. Vi kommer att besöka UNHRD, FN:s nätverk av depåer runt om i världen som anskaffar, lagrar och transporterar förnödenheter för det humanitära samfundet. En studieresa till deras lager och Innovationslab kommer att organiseras. Det finns ett särskilt intresse för helhetslösningar för deras hubbar ute i fält och inköpare från både UNHRD och WFP finns på plats för individuella möten med de deltagande företagen.

Business Sweden erbjuder även tjänster för att på lång sikt, strategiskt öka möjligheten till att göra affärer med FN-organen i Italien.

Är du intresserad av att veta mer? Vänligen kontakta:
Marcus Persson, Business Sweden, +39 345 397 5364

en bild

Marcus Persson

Project Manager Project Manager
+39 345 397 53 64
en bild

Marcus Persson

Project Manager Project Manager
+39 345 397 53 64