Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

10 maj - 11 maj Stockholm & Göteborg

Femern Belt Supplier Forum

Business Sweden bjuder in till Femern Belt Supplier Forum den 10/5 i Stockholm och 11/5 i Göteborg. Ta del av information om kommande behov, status på projektet och hur man konkret ska gå till väga för att bli leverantör. Det är en unik chans att knyta kontakt med danska nyckelaktörer i Nordeuropas största infrastrukturprojekt.

Dansk infrastruktur genomgår en omfattande förändringsprocess. Världens längsta sänktunnel planeras mellan Danmark och Tyskland och förväntas att kosta ca 50 miljarder DKK. Fehmarnbelt-tunneln kommer att bestå av en motorväg med fyra körfält och två elektrifierade järnvägsspår. Fyra huvudkontrakt har tilldelats två konsortier och projektet är i stort behov av underleverantörer. Affärsmöjligheter finns inom flera olika områden där svenska företag har möjlighet att vinna kontrakt. Den fasta förbindelsen kommer även ha positiva effekter för transportmöjligheterna från Sverige ner i övriga Europa.

Den 10/5 och 11/5 arrangerar Business Sweden i Köpenhamn en unik möjlighet för svenska företag att få träffa nyckelaktörer och ta del av information om det kommande projektet samt hur svenska företag kan förbereda sig för att delta i projektet. Forumet kommer också att bjuda på presentationer från större entreprenörföretag och hur de arbetar med projektet samt information om hur företag kan förbereda sig för att ta del av underleverantörskontrakt.

Som deltagare i nätverksforumet får ni:

  • Övergripande status på projektet Fehmarn Bält
  • Information, tips och råd om hur ni kan bli leverantörer till projektet
  • Möjlighet för enskilda möten med nyckelaktörer i projektet
  • Träffa beslutsfattare från ett av Danmarks största byggföretag, Vejdirektoratet, Femern A/S, Femern Belt Development

Preliminära tider för seminariedagarna är 09.30 – 15.30. Programmet är detsamma för Stockholm och Göteborg.

Anmäl dig här:

De kontaktuppgifter som du ger oss i samband med denna tjänst kommer vi att använda för att kontakta dig med ytterligare information. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.