Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 maj - 10 maj Berlin

Fast Track Germany

Ser du Tyskland som nästa steg i din internationella satsning? Eller känner du att befintliga affärer behöver utvecklas ytterligare? Då erbjuder Business Sweden ditt företag en unik möjlighet att delta i en skräddarsydd affärsutvecklingsprocess som vi kallar Fast Track Germany. Den 9-11 maj kör vi igång och det med en intensiv Business Camp i Berlin.

Tyskland är Sveriges viktigaste handelspartner, men också en stor och komplex marknad att bedriva affärer på. Många svenska företag har redan idag Tyskland som en av sina viktigaste marknader, men flera tycker också att försäljningen kunde vara ännu större. Att den enorma potential som finns, inte till fullo tas tillvara på.

Vi vänder oss därför till dig som på ett aktivt och strategiskt sätt vill utveckla dina affärer i Tyskland. Med Fast Track Germany ger vi dig förutsättningar för en rakare, snabbare och effektivare väg in på den tyska marknaden. Vi visar dessutom på hur Tyskland även kan vara en språngbräda för affärer till övriga världen.

Låter det intressant? Skulle du vilja vara ett av de åtta företag som är med i Fast Track Germany våren 2017? Hör gärna av dig för mer information!

Läs mer:
Agenda och registrering
Presentation Fast Track Germany

Välkommen!

en bild

Catharina Dreier

Senior Project Manager Berlin Senior Project Manager, Berlin
+49 30 893 60 634
E-post catharina.dreier@business-sweden.se
en bild

Catharina Dreier

Senior Project Manager Berlin Senior Project Manager, Berlin
+49 30 893 60 634
E-post catharina.dreier@business-sweden.se