Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Öka era internationella intäkter genom Benelux Cyber Security Challenge 2017

29 nov - 30 nov The Hague and Brussels

Öka era internationella intäkter genom Benelux Cyber Security Challenge 2017

Meeting the Cyber Security Challenge in the Benelux 2017 är ett två dagars resande affärsevent, som fokuserar på företag och organisationer i behov av innovativa och moderna IT-säkerhetslösningar i regionen. Genom deltagande finns goda möjligheter att öka era internationella intäkter.

Vi lever i en alltmer digitaliserad värld där behovet av pålitliga IT-säkerhetslösningar ökar mer än någonsin. Utöver de många fördelarna digitaliseringen medför, leder detta till att våra samhällen och ekonomier utsätts för ökade IT-säkerhetshot och risker, exemplifierade av nyliga avlyssnings- och hackerincidenter. 

I Benelux återfinns många internationella organisationer och myndigheter, däribland NATO, EU institutioner, FN-organ, nationella ministerier, Europol och stora internationella bolag (inom exempelvis telekommunikations-, bank-, E-commerce-, och energisektorn), alla med ett växande behov av innovativa och moderna IT-säkerhetslösningar. Enligt det senaste Digital Economy and Society Index (DESI) 2017 har Benelux bland de mest digitaliserade ekonomierna i EU, och med en kontinuerlig digitalisering förväntas riskerna för mer omfattande och allvarligare IT-säkerhetshot att öka. Detta skapar möjligheter för svenska IT-säkerhetsföretag. För att ta till vara på denna möjlighet organiserar Business Sweden, tillsammans med de svenska ambassaderna i Benelux, ett två dagars resande affärsevent, innehållande seminarier och individuella affärsmöten med lokala företag och organisationer i Haag och Bryssel.

För sjunde året i rad har Business Sweden möjliggjort för svenska bolag, inom IT-säkerhetssektorn, att dra fördel av regionens unika utveckling och öka deras internationella intäkter. Framgångarna från tidigare affärsevent grundar sig bland annat i den svenska IT-säkerhetssektorns kapacitet att möta regionens efterfrågan på innovativa IT-säkerhetslösningar. Med vår kunskap och breda erfarenhet inom området, tillsammans med vårt starka lokala nätverk, kommer Business Sweden, under detta två dagars affärsevent assistera svenska företag att introducera sina produkter och tjänster till en målgrupp bestående av potentiella kunder, affärspartners och nyckelpersoner. Anmälan och registrering sker senast 1:a september.

Se bifogad inbjudan (in English) för mer information

För mer information och registrering vänligen kontakta Kristofer ZieglerDavid Hjalmarson eller Emanuel Skoog

contact image

Emanuel Skoog

Consultant
The Hague
+31 70 302 20 57