Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 apr - 14 apr The Hague, Brussels and Luxembourg

Cyber Security Challenge 2016 anordnas för sjätte året i rad i Benelux!

Följ med oss på vårt tre dagars resande affärsevent i Benelux. Cyber Security Challenge 2016 fokuserar på företag och organisationer i behov av innovativa och moderna IT-säkerhetslösningar i regionen.

Vi lever i en alltmer digitaliserad värld där behovet av pålitliga IT-säkerhetslösningar ökar mer än någonsin. Utöver de många fördelarna digitaliseringen medför, leder detta till att våra samhällen och ekonomier utsätts för ökade IT-säkerhetshot och risker. 

För sjätte året i rad har Business Sweden möjliggjort för svenska bolag, inom IT-säkerhetssektorn, att dra fördel av regionens unika utveckling. Framgångarna från tidigare affärsevent grundar sig bland annat i den svenska IT-säkerhetssektorns kapacitet att möta regionens efterfrågan på innovativa IT-säkerhetslösningar. Med vår kunskap och breda erfarenhet inom området, tillsammans med vårt starka lokala nätverk, kommer Business Sweden, under detta tre dagars affärsevent assistera svenska företag att introducera sina produkter och tjänster till en målgrupp bestående av potentiella kunder, affärspartners och nyckelpersoner. 

Läs mer (in English)

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Emanuel Skoog

Consultant The Hague Consultant, The Hague
+31 70 302 20 57
en bild

Emanuel Skoog

Consultant The Hague Consultant, The Hague
+31 70 302 20 57