Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 nov - 10 nov Rimini

Cleantech Ecomondo

För nionde året i rad ställer svenska företag ut sina produkter och innovativa lösningar för sina befintliga och nya potentiella kunder i Medelhavsområdet på Ecomondo: Cleantech-mässan i Rimini, Italien den 7-10 november. Missa inte denna möjlighet att visa upp ditt varumärke tillsammans med andra nordiska företag, organiserat av Business Sweden.

Ecomondo är den mest ackrediterade plattformen för att visa upp produkter och lösningar inom Cleantech i Medelhavsområdet. Mässan visar varje år upp ny teknik inom branschen och inom cirkulär ekonomi, med ett industriellt fokus som täcker ett brett spektrum av områden såsom avfallshantering, energi, återvinning, vatten, luftkvalitetslösningar och smart city.

Den nordiska montern på Ecomondo ökar din synlighet internationellt och optimerar möjligheten att hitta nya affärsmöjligheter. Business Sweden erbjuder deltagande i den officiella plattformen och synligheten under Sveriges starka varumärke och "Sustainability by Sweden", som förstärks av den svenska ambassadens officiella närvaro och gemensam marknadsföring före, efter och under mässan. Business Swedens satsning låter dig fokusera på att göra affärer, då deltagandet innebär en komplett, nyckelfärdig lösning.

Till mässan kommer beslutsfattare, politiker och andra viktiga stakeholders från hela italienska miljösektorn och även det internationella besökarantalet växer snabbt från år till år. Ta chanson att ställa ut med oss på Ecomondo-mässan och skapa nya affärsrelationer, värdeskapande samarbeten och hitta nya kunder!

Registrera dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Marcus Persson

Project Manager Project Manager
+39 345 397 53 64
en bild

Marcus Persson

Project Manager Project Manager
+39 345 397 53 64