Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

31 maj 2017 8:30 - 10:30 Eskilstuna

Brexit seminarium i Eskilstuna

Storbritannien är inte bara viktigt politiskt för Sverige utan är även en av våra stora handelspartners. För svenska företag kan Brexit komma att medföra både oklarhet, byråkrati, ökade kostnader och en förändrad konkurrenssituation.

Det är viktigt att man som företag redan nu börjar titta på eventuella konsekvenser av Brexit och tar fram alternativ för hur man skall hantera en framtida situation. Tag chansen att lyssna, ställa dina frågor och diskutera med våra experter som delar med sig av analyser, slutsatser och erfarenheter.

Program:

  • ”Brexit – vår analys av potentiella implikationer för handeln” Anneli Wengelin, Ansvarig Tull- och handelsprocedurer, Kommerskollegium
  • ”Storbritanniens möjligheter och affärskultur” – Fredrik Häggström, Handelssekreterare, Business Sweden, London
  • Diskussion och dialog

Detta är ett samarrangemang mellan Östsvenska Handels-kammaren och Business Sweden.

Tid: 08.30-10.00. Frukost serveras från 08.00
Plats: Munktell Science Park, Portgatan 3, Eskilstuna
Lokal: Banken
Anmälan: Anmäl dig här
Deltagaravgift: Kostnadsfritt för medlemmar i Östsvenska Handelskammaren och partners till Business Sweden. Övriga 250 sek + moms. Anmälan är bindande men kan överlåtas på annan person. 

För mer information, vänligen kontakta Linda Fransson, Business Sweden, T: +44 207258 5143

en bild

Linda Fransson

Consultant Consultant
+61 451 648 218