Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

24 maj Embassy of Sweden In Berlin, Germany

Framtiden för äldrevård – kvalitetssäkring och mobilitet inom äldrevården

Business Sweden, tillsammans med Sveriges ambassad i Berlin, bjuder in till tysk-svenskt seminarium om framtiden för äldrevård. Fokus denna gång kommer att vara kvalitetssäkring och åtgärder för ett självständigt liv.

Till följd av den åldrande befolkningen har kvalitet och mobilitet blivit utmaningar för både Sverige och Tyskland, eftersom målsättningen är att upprätthålla en hög kvalitetsstandard inom äldrevård för att möjliggöra ett självständigt liv för de äldre. Båda länder kan dra nytta av att dela med sig av sina erfarenheter samt innovativa lösningar kring hur dessa utmaningar kan lösas. Seminariet hålls i samverkan med Svenska Ambassaden i Berlin, AWO (en av Tysklands största vårdgivare) och företaget NEAT.

Syftet för seminariet är att introducera tyska beslutsfattare, opinionsbildare och vårdgivare till innovativa svenska lösningar för att därigenom öka medvetenheten och synligheten av dessa lösningar på marknaden.

Läs mer (in English)

För ytterligare information samt anmälan vänligen kontakta: 

Peter Ljung
Business Sweden
E: peter.ljung@business-sweden.se

Daniel Schmitt
Business Sweden
E: daniel.schmitt@business-sweden.se

Officiell inbjudan kommer att delges. Seminariet är på engelska.

en bild

Peter Ljung

Project Manager Berlin Project Manager, Berlin
+49 30 893 60 632
en bild

Peter Ljung

Project Manager Berlin Project Manager, Berlin
+49 30 893 60 632