Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

13 okt 2015 7:30 - 9:30 Stadshuset, Sundsvall

Storbritannien – Stora möjligheter för svenska företag

Väkommen till en frukost med export i fokus. Lyssna på Fredrik Häggström och Bengt Högberg berätta om sina erfarenheter.

Oavsett om ditt företag redan nu exporterar till flera länder, eller om ni är i startgroparna kan ni ha stor nytta av att höra Fredrik Häggström berätta om vad man bör tänka på inför sin internationalisering. Han har arbetat med export i tio år i bland annat Baltikum, Ryssland och dom senaste 5 åren i Storbritannien.

Potentialen i Storbritannien är enorm, Sveriges 3 största exportmarknad som med sina 60 miljoner invånare attraherar människor från hela världen och gör landet till det attraktivaste i hela Europa för utländska direkt investeringar. Fredrik är chef för Business Swedens verksamhet i Storbritannien och Irland och hjälper Svenska företag med konkreta affärer. Han kommer att informera om den ekonomiska situationen och handelsutbytet i främst Storbritannien och vilka affärsmöjligheter det finns idag inom främst ICT. Fredrik visar också praktiska exempel på företag som lyckats med internationalisering i Storbritannien.

Arrangörer
Näringslivsbolaget, Business Sweden, EEN, EKN och ALMI 

Program
07:30 - 08:00 Drop-In frukost
08:00 - Storbritannien - Möjligheternas marknad (Fredrik Häggström, Business Sweden London)
08.40 - Säkerhet i exportaffären (Robert Wickman, EKN)
09.00 - Tillväxt genom export (Maria Wallner, ALMI Företagspartner Mitt)

Mer information och anmälan

För information och frågor kontakta:
Fredrik Blom
T: 070 - 636 02 34 
E: fredrik.blom@sundsvall.se