Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 nov - 13 nov Bryssel

Svensk paviljong på AidEx 2014

Välkommen att delta i den svenska paviljongen på världens största mässa inom global kris- och katastrofhantering - AidEx.

Kriser och katastrofer, naturliga eller skapade av människor, sker regelbundet jorden över och kommer olyckligtvis fortsätta att drabba länder runt om i världen. Behovet för förebyggande lösningar, katastrofhjälp och även uppbyggnad efter kriser är därför stort. AidEx som plattform är den naturliga mötesplatsen mellan regeringar, organisationer och näringslivet. Business Sweden arrangerar en svensk paviljong på AidEx som ger er möjlighet att presentera era lösningar direkt till världens främsta beslutsfattare och upphandlingsexperter från internationella organisationer så som FN, EU, Röda korset. Oxfam m.fl.

AidEx är världens största plattform inom global kris- och katastrofhantering. Det är en årlig mässa med ca 2 000 besökare från 70 länder och 200 utställande företag inom en mängd olika branscher.

AidEx vänder sig till alla företag med lösningar för kris- och katastrofhantering, oavsett bransch. Tjänster och produkter av extra intresse är vatten och mat, skydd, medicin samt logistik och kommunikation, men där innovativa lösningar, produkter och tjänster även inom andra områden välkomnas. 

Mässan äger rum i Bryssel – Europas huvudstad, säte för bl.a. EU samt 26 olika FN-organ.

Att ställa ut under svensk flagg (paviljongen) ger ökad exponering då man kopplas samman med Sveriges goda rykte som innovativt land samt att man blir del av något större och inte bara en utställare i mängden.

Deltagande på AidEx och i den svenska paviljongen ger er vidare möjlighet att:

  • Marknadsföra och demonstrera era lösningar för upphandlingsexperter, inköpare, beslutsfattare och andra nyckelpersoner med påverkan på specifikationer för kommande upphandlingar
  • Öka kännedomen om ert varumärke och identifiera nya kunder eller partners
  • Lansera nya produkter eller tjänster inom rätt forum
  • Skapa intresse och publicitet i global media
  • Nätverka och skapa kontakter med såväl upphandlare som distributörer
  • Fokusera på affärsskapande aktiviteter genom att lämna över all projektkoordinering så som projektledning, kommunikation med mässans representanter och monterbyggare, förberedelser samt supportfrågor under mässdagarna till Business Sweden

Ytterligare information om AidEx

För ytterligare information om själva mässan besök www.aid-expo.com. Om du är intresserad av att delta i den svenska paviljongen kontakta Business Swedens projektansvarige för AidEx 2014:

Christian Hellqvist, Business Sweden Benelux & EU-Affairs
E: christian.hellqvist@business-sweden.se
T: +32 2 213 83 67 M: +31 6 15 43 04 17

Ytterligare information

Christian Hellqvist
Business Sweden Benelux & EU-Affairs
E: christian.hellqvist@business-sweden.se
T: +32 2 213 83 67
M: +31 6 15 43 04 17

Exempel på deltagande företag i den svenska paviljongen

Envirotainer
Solvatten
Biab International
Blomberg & Stensson
Inero
SolarWave