Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

24 nov 2014 15:00 - 17:00 Slagthuset, Carlsgatan 12A, Malmö

Seminarium om den brittiska livsmedels-marknaden och information om möjligheterna på Ocado

Välkommen till en eftermiddag med exportfokus. Business Sweden bjuder in till ett seminarium om den brittiska livsmedelsmarknaden, där representanter från vårt kontor i London kommer presentera marknaden och affärsmöjligheter.

Affärspotentialen i Storbritannien är enorm. Med sina 60 miljoner invånare, lockar landet till sig flest utländska direktinvesteringar i Europa. Detaljhandelsmarknaden är den tredje största i Europa och livsmedelsektorn står bakom stora delar av den tillväxt som skett de senaste åren inom brittisk detaljhandel.

Med fyra dominerande marknadspelare som representerar ca 75% av marknaden finns det stor potential om man manövrerar rätt. Vi kommer under det här seminariet beskriva marknaden med dess trender och utveckling samt presentera inköpsamarbetet vi har med Ocado, världens största livsmedelsbutik på nätet - och ge er möjlighet att delta i nästa års satsning!

I vår svenska shop-in-shop ingår nu 15 svenska bolag som gemensamt genererade försäljning för 1 miljon pund under 2013. Nästa år planerar vi att göra shopen ännu större med mer aktiviteter och marknadsföring för att öka försäljningen av svenska produkter på Ocado.

Varmt välkommen att ta del av detta seminarium om brittiska livsmedelsbranschen!  

Anmäl dig via länken nedan. Vänligen specificera i samband med din anmälan om du önskar boka in ett individuellt möte för att diskutera ditt företags möjligheter på den brittiska livsmedelsmarknaden. Seminariet är kostnadsfritt.

Har du frågor? Kontakta: christina.ahlner@business-sweden.se eller maria.varnauskas@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.