Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 sep 2014 6:00 - 7:30 Business Sweden, Klubbhusgatan 13, Jönköping

Seminarium om att lyckas göra affärer i Storbritannien

Välkommen till en frukost med exportfokus. Fredrik Häggström, chef för Business Swedens verksamhet i Storbritannien och Irland, informerar om den ekonomiska situationen och handelsutbytet med främst Storbritannien, samt redogör för vilka affärsmöjligheter som finns idag. Fredrik visar också praktiska exempel på företag som lyckats med sin internationalisering i Storbritannien.

Affärspotentialen i Storbritannien är enorm. Med sina 60 miljoner invånare, lockar landet till sig flest utländska direktinvesteringar i Europa. 

Oavsett om ditt företag redan exporterar eller står inför en utlandssatsning har du stor nytta av att höra Fredrik berätta om vad du bör tänka på inför din internationalisering. Fredrik har under de senaste tio åren arbetat med exportstöd till svenska företag i bland annat Baltikum, Ryssland och nu senast i Storbritannien.

Varmt välkommen att ta del av erfarenheter och praktiska råd om hur du gör framgångsrika affärer i Storbritannien. Missa inte denna chans att öka din exportkompetens! 

Anmälan dig via länken nedan. Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 07:30.

Har du frågor? Kontakta:
Johannes Falkeström
0722-47 60 54
johannes.falkestrom@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.