Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

06 okt 2014 8:00 - 10:00 Haga Värdshus, Storgatan 16, Hillerstorp

Seminarium om affärsmöjligheter i Tyskland

Den 6 oktober bjuder Business Sweden och Gnosjöregionens Näringslivsråd in till ett frukostmöte om affärsmöjligheter för svenska företag i Tyskland – världens fjärde största industrination.

Med sina 83 miljoner invånare, en köpkraft som är cirka 25 procent högre än EU-genomsnittet och en ekonomi som klarat att hantera den ekonomiska krisen, är Tyskland en mycket attraktiv marknad för svenska företag. 

Tyskland är Sveriges viktigaste handelspartner och svarar för 10 procent av svensk export och cirka 20 procent av svensk import. Idag finns cirka 1 500 svenska dotterbolag på plats i landet.  

Deltagarna får bland annat veta vilka affärsmöjligheter som finns i Tyskland och hur man på bästa sätt tar vara på dessa, samt vilka skillnaderna är avseende affärskultur. På seminariet medverkar Maximilian Richter, ansvarig för företagskontakter vid Business Sweden i Berlin och Johannes Falkeström, exportrådgivare i Jönköpings län. 

Anmälan dig via länken nedan. Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 07:30.

Har du frågor? Kontakta:
Johannes Falkeström 
0722-47 60 54 
johannes.falkestrom@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.