Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

28 okt 2014 8:00 - 10:00 Haga Värdshus, Storgatan 16, Hillerstorp

Seminarium om affärsmöjligheter i Norge

Business Sweden och Gnosjöregionens Näringslivsråd hälsar dig välkommen till ett innehållsrikt affärsseminarium med fokus på Norge som exportmarknad.

Norge är Sveriges viktigaste handelspartner och tillhör de länder i Europa som klarat krisen bäst. I oroliga tider på världsmarknaden blir grannländerna än viktigare som dina hemmamarknader och Norge utmärker sig som den marknad som visar på störst potential för svenska företag. I Norge görs för tillfället stora investeringar inom infrastruktur, energi och den offentliga sektorn samtidigt som landets starka köpkraft i konsumentledet visar vägen för kommande investeringar och ekonomisk tillväxt. Detta skapar affärsmöjligheter inom de flesta branscher inte bara inom bygg- och anläggningsbranschen utan även för konsulter, bemanningsföretag och många andra tjänsteföretag. 

Arrangemanget kommer att bjuda på vidare information om affärsmöjligheter i Norge, konkreta råd och diskussioner samt möjlighet till individuella möten. På mötet medverkar Emelie Palmér, chef för Business Swedens verksamhet i Norge samt Johannes Falkeström, exportrådgivare i Jönköpings län.

Anmälan gör du nedan senast måndagen den 20 oktober. Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 07:30

Har du frågor?

Kontakta: Johannes Falkeström, Business Sweden, 0722-47 60 54

Välkommen! 

I samarbete med

Logo Gnosjöregionen

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.