Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

19 nov 2014 7:30 - 10:00 Varbergs Sparbank, Bäckgatan 16-18, Varberg

Seminarium i Varberg - Affärsmöjligheter i Benelux

Tag chansen och utforska Benelux-regionen, en närliggande affärsregion som inkluderar Belgien, Nederländerna och Luxemburg med en befolkning större än hela Nordens koncentrerad på 1/10 av Sveriges yta.

Benelux-länderna erbjuder ett attraktivt och i Europa högt rankat affärsklimat med stora likheter med Sverige gällande affärskultur, där öppenheten till internationella varor och tjänster leder till att alltid söka efter bästa produkt och affär.

Svenska produkter och svenskar som affärspartners står högt i kurs genom framgångsrika företag så som IKEA, Hästens och Vasa Knäckebröd.

Benelux är Sveriges näst största handelspartner och Business Sweden arbetar aktivt inom affärsområden som livsmedel, energi- och miljöteknik, ICT, hälsovård, offshore, säkerhet och kreativa näringar.

Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda svenska företag för att på bästa sätt assistera er i nya eller fortsatta exportsatsningar på dessa marknader.

Program:

  • Träffa Business Swedens representant i Benelux

  • Lyssna på de möjligheter marknaden har att erbjuda

  • Få information om Affärschansprojektet och Steps to Export

  • Boka ett personligt möte för att diskutera dina affärsmöjligheter

Anmälan: via e-mail naringsliv@marknadvarberg.se  eller tel 0340-86815. Senaste dag för anmälan: måndagen den 17 november.

Vid frågor kontakta: Oleg Zastenker, Business Swedens exportrådgivare i Halland, 0708 - 94 92 02 eller oleg.zastenker@business-sweden.se

Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 7:30

Välkomna!

I samarbete med:

Logos Varbergs Sparbank och Marknad Varberg