Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

09 dec 2014 9:00 - 11:00 Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14, Göteborg Lokal: Sparre

Seminarium i Göteborg: Affärsmöjligheter i Danmark

Business Sweden och Business Region Göteborg välkomnar dig till ett spännande seminarium med fokus på affärsmöjligheter på den danska marknaden.

Danmark är en viktig handelspartner för Sverige och är idag vår fjärde största exportmarknad. Den geografiska närheten i Öresundsregionen gör att landet blir ett bra första exportland för många små- och medelstora företag. Landet har en stark tillväxt potential och det krävs relativt små resurser att utvärdera marknaden samt starta försäljning i jämförelse med marknader längre bort.

Business Sweden har under hösten utfört marknadsstudier på den danska marknaden som visar på möjligheter och utmaningar i samband med att göra affärer i olika branscher som t.ex. livsmedel, tjänster, miljöteknik, samt upphandling i offentlig sektor. Som underlag till studierna har vi tagit med utlåtande från branschexperter och kunniga inom de olika sektorerna, sammanställning av trender samt intervjuer av svenska bolag som gör affärer i landet. Investeringar och efterfrågan inom olika branscher skapar nya affärsmöjligheter för svenska bolag som vill göra affärer i Danmark.

Ta tillvara på tillfället och få ny inspiration till er framtida utlandssatsning! 

Nikki Brandt, chef för Business Swedens verksamhet i Danmark, Stig Friberg, Regional Exportrådgivare samt Ulf Landin, Chef internationella relationer från Business Region Göteborg kommer att finnas på plats för diskussion i samband med er internationaliseringsprocess. Under dagen kommer det även att finnas möjlighet till individuella möten.

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan sker senast 18 november.

Vid frågor kontakta:
Nisha Purohit, Business Sweden 
T: +45 33 36 05 81 
E: nisha.purohit@business-sweden.se

Välkommen! 

I samarbete med:

Logo Business Region Göteborg

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Ta del av färska marknadsstudier från hela Europa

Flera av Business Swedens kontor i Europa har under hösten genomfört ett antal studier för att kartlägga möjligheter och utmaningar inom olika branscher och marknader i regionen. 

Studierna kommer att presenteras under ett flertal Europaseminarier.

Läs mer här