Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

14 apr 2015 7:30 - 10:00 Falkenbergs Sparbank, Nygatan 38, (ingång från Borgmästargården), Falkenberg

Seminarium i Falkenberg om affärsmöjligheter i Norge

Norge är Sveriges viktigaste handelspartner och tillhör de länder i Europa som klarat krisen bäst. I oroliga tider på världsmarknaden blir grannländerna än viktigare som dina hemmamarknader och Norge utmärker sig som den marknad som visar på störst potential för svenska företag. Välkommen på ett seminarium den 14 april om affärsmöjligheter i Norge.

I Norge görs för tillfället stora investeringar inom infrastruktur, energi och kraftnät samt hälso- och sjukvårdssektorn. Detta skapar affärsmöjligheter inom de flesta branscher inte bara inom bygg- och anläggningsbranschen utan även för konsulter, bemanningsföretag och många andra tjänsteföretag.

Business Swedens affärsidé handlar om att göra det enklare för svenska företag att växa internationellt och fungera som en dörröppnare för svenska företag i världen och då även på den norska marknaden. Våra kunder finns i alla branscher och inkluderar såväl stora koncerner som enskilda firmor. Det är viktigt att undersöka förutsättningar för sin verksamhet när man planerar att etablera sig på en ny marknad. Det kan röra sig om att analysera affärspotentialen för produkter och tjänster, hitta nya kunder eller partners, förstå de ekonomiska och legala aspekterna vid etablering etc. Här kan Business Sweden vara din partner.

Seminariet ger dig möjlighet att:

  • Träffa Business Swedens representant i Norge
  • Lyssna på Pexymeks AB erfarenheter från den norska marknaden
  • Byta erfarenheter med andra företag
  • Boka ett personligt möte för att diskutera dina affärsmöjligheter

Anmälan: Falkenbergs Sparbank via e-mail: info@falkenbergssparbank.se
alt. via telefon: 0346-550 00. Anmäl dig senast fredagen den 10 april. 

Seminariet är kostnadsfritt, vi bjuder på frukost från 7:30.

Vid frågor kontakta: Oleg Zastenker, Business Swedens exportrådgivare i Halland, 0708 - 94 92 02 eller oleg.zastenker@business-sweden.se

Välkommen!

I samarbete med:

Logo Falkenbergs Sparbank, Falkenbergs kommun, Falkenbergs näringsliv