Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 mar - 05 mar London, Storbritannien

Samlingsmonter på Ecobuild - Storbritanniens största mässa inom hållbar design och hållbart byggande

Business Sweden arrangerar för tredje året i rad en samlingsmonter för svenska företag på Ecobuild - en av världens ledande mässor inom hållbar design, byggande och bebyggelsemiljö. Mässan besöks regelbundet av ungefär 45,000 personer och 1000 utställare från mer än 100 olika länder.

Storbritannien fortsätter sin ekonomiska återhämtning och byggsektorn förväntas att växa med 23% till 2018. Tillväxten och investeringsviljan driver efterfrågan av produkter och tjänster relaterade till bostäder, infrastruktur, kommersiella fastigheter och offentlig sektor.

I samarbete med Danmarks exportråd arrangerar Business Sweden en samlingsmonter för att visa upp ledande lösningar inom hållbar design och konstruktion från Norden. Ett begränsat antal exponeringsplatser erbjuds svenska företag.

Vid deltagande i nordisk samlingsmonter får ditt företag:

  • Del i central gemensam monteryta i södra hallen (entré S2) med centralt läge i närheten av konferensområdet South Arena
  • Monteryta där varje företag erbjuds ett grundutförande i form av en exponeringsplats, enklare möblering och möjlighet till att använda en gemensam mötesplats
  • Tillgång till matchmaking på Ecobuild via Enterprise Europe Network
  • Nätverks- och mingelaktiviteter med möjlighet att bjuda in ett på förhand bestämt antal kunder (detaljer kring detta bekräftas vid senare tillfälle)

Ta chansen att delta på Storbritanniens ledande mässa för byggindustrin! För intresseanmälan fyll i formuläret nedan eller kontakta: 

Carl Andreasson
Business Sweden in UK & Ireland
T: +44 20 7616 4087
E: carl.andreasson@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Ytterligare information

Carl Andreasson
Business Sweden in UK & Ireland
T: +44 20 7616 4087
E: carl.andreasson@business-sweden.se