Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

26 nov i Österrike

SCANDINAVIAN. LIGHT.&.DESIGN.2014.

För sjunde året i rad arrangerar Business Sweden ett arkitektevent och utställning som presenterar svenska möbler och svensk belysning för den professionella målgruppen i Österrike.

Baserat på det framgångsrika svenska konceptet SWEDISH.LIGHT.&.DESIGN. och för att uppnå ännu mer uppmärksamhet kring svensk och skandinavisk design i Österrike, anordnar vi för tredje året i rad i samarbete med Sveriges och Norges Ambassader SCANDINAVIAN.LIGHT.&.DESIGN den 26 november 2014 i Wien.

Utställningen äger rum i tidigare kungliga teaterkulissdepån, Semperdepot, i centrala Wien. Österrikiska deltagare kommer från branschens föreskrivande led i form av arkitekter, inredare, planerare, inköpare från hotell och företag, agenter, återförsäljare samt media. Kvällen kommer att bjuda på många nya kontakter för utställarna.

Är du intresserad av affärsmöjligheter inom möbel, belysning och design? Vill du delta i årets SCANDINAVIAN.LIGHT.&.DESIGN.2014. i Wien?

Hör av dig till Business Sweden i Österrike:

Edin Erkocevic
T: +43 1 402 35 15 25
E: edin.erkocevic@business-sweden.se