Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

22 feb - 25 feb Barcelona

Mobile World Congress- En plattform för affärsmöjligheter inom telekombranchen

Mobile World Congress (MWC) i Barcelona är världens största mässa för mobilteknik där representanter från mobiloperatörer, leverantörer och tillverkare såväl som leverantörer av mjukvara och hårdvara samlas. Business Sweden har sedan 2003 deltagit och arrangerat en svensk paviljong på MWC.

MWC arrangeras årligen i Barcelona av den internationella branschorganisationen inom telekom, GSMA. Under fyra dagar samlas mer än 93 000 professionella besökare från 201 länder och evenemanget utgör en mycket viktig arena för aktörer inom området.

Stöttar ICT-företag att växa internationellt

Med 13 år i backspegeln fortsätter Business Sweden att via den svenska paviljongen stötta ICT-företagens internationalisering. Vi erbjuder företagen en bekväm och kostnadseffektiv möjlighet att delta på mässan, och under varumärket Sverige positionera sig och sina produkter gentemot värdefulla internationella kontakter.

Den svenska paviljongen - en levande mötesplats

Utöver att vara den sammanhållande länken som skapar den gemensamma ytan samt lyfter och representerar svensk innovation och utveckling inom ICT, ser Business Sweden både till att facilitera medverkan för de utställande företagen samt skapa kringaktiviteter i paviljongen för att väcka intresse, få dit beslutfattare och skapa möten.

Läs mer om den svenska närvaron på Mobile World Congress 2016 (In English)

Mer Information
Åsa Barrio
Business Sweden in Spain
T: +34 91 444 26 10
E: asa.barrio@business-sweden.se 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Åsa Barrio

Business Developer Madrid Business Developer, Madrid
+34 91 444 26 00
en bild

Åsa Barrio

Business Developer Madrid Business Developer, Madrid
+34 91 444 26 00