Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

30 jan i Köpenhamn, Sveriges ambassad, Sankt Annæ Plads 15 A

Affärsmöjligheter inom ökad privatisering av vård och omsorg i Danmark

Genuint intresse från danska kommunal- och socialdirektörer för erfarenhetsutbyte med svenska leverantörer inom vård och omsorg. Möt ett 30-tal danska kommunal- och socialdirektörer inför ökad satsning inom privatisering.

Privatisering av äldreomsorgen har initierats i Danmark och en rad danska kommuner har redan svenska leverantörer. Vård för missbrukare och individer med funktionsnedsättning har ännu inte upphandlats i Danmark, men danska kommuner ser potential i att även lägga ut denna uppgift på privata leverantörer.

Sverige ligger långt fram i utvecklingen av privat vård och omsorg med danska mått och därav det ökande intresset i landet av att få insyn i hur svenska leverantörer samarbetar med kommuner för att optimera och effektivisera vården på bästa sätt.

Med anledning av detta bjuder Business Sweden i Köpenhamn, tillsammans med Sveriges ambassad och Kommunaldirektørforeningen i Danmark, in till ett heldagsarrangemang där ditt företag får en unik möjlighet att skapa direktkontakt på hög nivå med danska kommunal- och socialdirektörer som är intresserade av att lägga ut alla eller delar av områden inom vård och äldreomsorg på privata aktörer.

Ditt företag kommer genom seminariet att erhålla:

  • Ökad förståelse för den växande marknaden inom privat äldrevård och omsorg i Danmark

  • Insikt i framtida kommunala behov och affärsmöjligheter i Danmark

  • Möjlighet att exponera och marknadsföra ditt företag samt knyta värdefulla affärskontakter med ett 30-tal kommunal- och socialdirektörer

Programmet för dagen kommer att sättas tillsammans med deltagande företag och kalibreras efter deras behov.

För mer information och frågor kring arrangemanget kontakta:

Marianne Pantzar 
T: +45 33 36 05 81
E: marianne.pantzar@business-sweden.se

Nikki Brandt
T: +45 25 34 88 28
E: nikki.brandt@business-sweden.se