Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 jan - 22 jan Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Svensk paviljong på World Future Energy Summit 2014

Energimyndigheten i samarbete med Business Sweden i Dubai och Sveriges ambassad i Abu Dhabi har återigen nöjet att bjuda in framstående svenska cleantechföretag att delta i den svenska paviljongen under World Future Energy Summit (WFES) i Abu Dhabi den 20-22 januari 2014.

Målgruppen är alla typer av företag inom förnybar energi, hållbart byggande eller systemlösningar för hållbara energisystem. I år kommer stort fokus att ligga också på företag som är verksamma inom avfallshantering och avfall till energi, eftersom det i år lagts till en avfallsmodul till WFES kallad EcoWASTE.  En svensk delegation med utvalda, framstående svenska städer och kommuner kommer att resa till EcoWASTE, för att där dela med sig av svenskt expertkunnande inom avfallshantering och avfall till energi.

Sedan starten 2008 har WFES utvecklats till att bli en av världens främsta mötesplatser för förnybar energi och miljöteknik. Internationella och lokala beslutsfattare och uppköpare besöker årligen WFES i jakt på nya lösningar och produkter som är anpassade för marknaden. 2013 års upplaga hade över 24 000 besökare och 650 utställare från 40 länder.

Den svenska paviljongen ligger längs huvudgången i ett attraktivt läge vid en av huvudingångarna. Varje utställare kommer att få en TV-skärm och laptop där man har möjlighet att lägga in .ppt, video eller annan visuell media. Vi kommer att premiera en öppen planlösning för att locka besökare och främja nätverkande mellan utställarna.

Regionen kring Förenade Arabemiraten (UAE) är i dag en internationellt ledande hubb för miljöteknik och utveckling av förnybara energilösningar. I UAE finns huvudkontoret för International Renewable Energy Agency (IRENA), vilket ger en tyngd åt landets ambitioner på området. Uppförandet av Masdar City – en av världens mest hållbara städer – markerar tydligt ett skifte mot miljövänliga system och lösningar. Dubai och Abu Dhabi har infört gröna byggkoder för att främja användet av energieffektiva lösningar.

I erbjudandet ingår:

  • Attraktiv plats i den svenska paviljongen

  • 2-3 skräddarsydda möten med lokala företag

  • Mottagning tillsammans med ambassaden och lokala aktörer

  • Möjlighet att delta i mötesprogram med högnivårepresentant från Sverige

  • Välkomstmiddag i Abu Dhabi

  • 3 nätter på hotell i Abu Dhabi

För mer information, gör en intresseanmälan nedan eller kontakta Fredrik Bodin på Business Sweden i Förenade Arabemiraten på +971 55 596 12 95, alternativt fredrik.bodin@business-sweden.se.

I samarbete med:

Logo Energimyndigheter och Sveriges ambassd i Abu Dhabi

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Mer information

Fredrik Bodin
Business Sweden i Förenade Arabemiraten
T: +971 55 596 12 95
E: fredrik.bodin@business-sweden.se