Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 sep Oslo

Seminarium om affärsmöjligheterna inom underhåll och modifiering i Norges Olje- och gasindustri

Business Sweden i Norge bjuder in till ett olje- och gasseminarium där ditt bolag får en unik möjlighet att komma i kontakt med beslutsfattare i Norges snabbväxande marknad för underhåll och modifiering.

Det finns idag över 80 större olje- och gasinstallationer i Norge som behöver kontinuerligt underhåll, uppgraderingar och modifieringar för att kunna försäkra en hög och jämn utvinningsgrad. Många norska underhållsleverantörer har ett stort behov av, och intresse för, de resurser och den kompetens som finns i Sverige och efterfrågar ett stort antal produkter, komponenter och tjänster.

Ditt företag kommer genom seminariet få en ökad förståelse för den växande marknaden för uppgraderingar och modifieringar samt dess affärsmöjligheter genom inbjudna talare från Norges främsta underhållsleverantörer, olje- och gasbolag och branschexperter.

Seminariet inleds på förmiddagen med branschkunniga experter som ger en överblick över norsk olje- och gasindustri med fokus på underhåll och modifiering samt en inblick i hur en svensk leverantör kan komma in på marknaden. Efter lunch inleder Norske Shell med att dela med sig av sina erfarenheter inom underhåll och modifieringar och de utmaningar man ser framöver. Därefter ger Norges mest framstående aktörer inom modifiering och underhåll en genomgång av sina aktiviteter inom underhåll och modifiering, sina kommande behov samt hur ditt företag kan bli leverantör. 

Deltagande norska talare

Norsk industri, Olje- og energidepartement, Rystad Energy AS, A/S Norske Shell, Aibel AS, Agility Group AS, IKM Gruppen AS, Apply Sørco AS, NLI AS

Dagen avslutas med mingel och möjlighet att initiera kontakter med ledande norska företag.

Praktisk information

Datum: 12 September
Plats: Sveriges Ambassadörs Residens i Oslo
Tema: Olja och gas-seminarium, tema: underhåll och modifiering
Kostnad: 1 person: NOK 8000, 2 personer: NOK 12 000.

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 26 augusti 2013. För sen anmälan (i mån av ledig plats) kontakta:

Magnus Dahlin
T: +47 22 87 88 55
M: magnus.dahlin@business-sweden.se          

Klas Arvidsson
T: +47 22 87 88 64
klas.arvidsson@business-sweden.se

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Kontakt

Magnus Dahlin
T: +47 22 87 88 55
M: Magnus Dahlin        

Klas Arvidsson
T: +47 22 87 88 64
M: Klas Arvidsson