Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

04 jun St. Petersburg

Hållbart samhällsbyggande och matchmaking i St. Petersburg

Business Sweden, i samarbete med Sveriges Generalkonsulat och NCC, anordnar den 4 juni ett seminarie- och matchmakingevenemang i St. Petersburg med fokus på den ryska byggbranschen.

Efter krisen återhämtade sig branschen starkt och bostadsytan växte år 2012 med 67 miljoner m². Byggbolagen är angelägna om att komma i kontakt med svenska leverantörer av byggnadskomponenter, i första hand dörrar, fönster och ventilationsutrustning, för bostäder och offentliga byggnader.

Presentation och diskussion under seminariet inriktas på restaurering av den historiska stadskärnan, omvandling av tidigare industriområden till moderna bostadsområden samt nybyggen i stadens utkanter. Trenden hos de ryska byggbolagen är att förse köparen med ett utrustat, inflyttningsbart kontor, lägenhet eller hus. Till seminariet inbjuds centrala politiska aktörer från St. Petersburg stad och Leningradregionen samt företag och opinionsbildare. Efter seminariet anordnas individuella affärsmöten med ryska bygg- och utvecklingsbolag. 

Programmet inkluderar:

  • Presentationer av byggbolag och politiska aktörer om planerad nybyggnation i St. Petersburg och den kringliggande Leningradregionen
  • Seminarium och presentation av Ert företags produkter inför relevanta myndigheter,  lokala bygg- och utvecklingsbolag och opinionsbildare
  • Enskilda affärsmöten med lokala bygg- och utvecklingsbolag

Deltagaravgiften är 5000 SEK exkl. moms per företag. Seminariet genomförs på centrala anrika Hotell Astoria, som ritats av den svenske arkitekten Fredrik Lidvall.

Gör gärna en intresseanmälan, så kontaktar vi Dig med vidare information inom kort. Vid frågor eller synpunkter, kontakta Henrik Toremark på St. Petersburgskontoret på telefon +7 812 329 25 93 eller henrik.toremark@business-sweden.se.

Varmt välkommen att delta i detta evenemang!
Business Sweden

I samarbete med:
en bild 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.