Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 feb - 05 feb, 23:00 - 23:00 Rotterdam, Nederländerna

Delegation till Nederländerna inom offshore

Är du och ditt företag intresserade av att leverera produkter eller tjänster till den nederländska offshoreindustrin? Business Sweden välkomnar dig och ditt företag att delta i en delegationsresa för att träffa nederländsk offshoreindustri den 4-6 februari 2013.

Tillgången till stora gasreserver on- och offshore i kombination med landets omfattande maritima historia har gett nederländska offshoreleverantörer deras relativa konkurrensfördel i sektorn. De internationella oljebolagen och huvudkontraktörerna fortsätter sina investeringar och de nederländska leverantörerna har många projekt i pipeline över hela världen. Dessa projekt innefattar bland annat design och tillverkning av mobila borrenheter, muddringsfartyg, fartyg för tung last, rörläggning och lyftkranar, undervattensutrustning samt anpassade plattformar för den växande vindkraftssektorn.

Svenska verkstadsföretag, komponentleverantörer, metallbearbetare, gjuterier och tekniska konsulter är redan framgångsrika leverantörer till norsk offshoreindustri och vi ser stora möjligheter för nederländska offshoreleverantörer att finna värdefulla resurser och kompetens hos svenska
underleverantörer.

Business Sweden bjuder in dig och ditt företag till en delegationsresa där vi under två dagar kommer att träffa flera nederländska offshoreleverantörer. Syftet med vår resa är att presentera svenska företag och lösningar för beslutsfattare inom offshoreindustrin och att skapa en förståelse för industrin, kommande behov och projekt. Ta chansen att öka din förståelse för industrin och marknaden och att skaffa dig ett ovärderligt kontaktnät i Nederländerna!

Varmt välkomna till en spännande resa!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.