Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

17 jun SVENSKA AMBASSADEN I TOKYO

Sweden Life Science Summit Japan 2016

Sweden Life Science Summit arrangeras för tredje året i rad på Sveriges Ambassad i Tokyo den 17 juni på temat cancer. Eventet är ett relationsbyggande evenemang med utställning, seminarier och VIP-mottagning i Ambassadörens residens. Ledande japanska och svenska nyckelpersoner inom cancerområdet deltar som talare.

Ett antal svenska företag i branschen vill skapa en neutral plattform för att bygga och bredda relationer med kunder, japanska myndigheter, nationella beslutsfattare och andra nyckelpersoner. Det är en stor fördel att kunna använda Sveriges Ambassad och den prestige som förknippas med det officiella Sverige i Japan.

Japan är efter USA världens största marknad för både läkemedel och medicinteknik. Sweden Life Science Summit är en unik möjlighet för de svenska företag som redan är etablerade i Japan att etablera nya relationer och stärka redan befintliga med japanska beslutsfattare. Det är också en unik möjlighet för svenska företag som inte ännu finns i Japan att få feedback på sina produkter i ett tidigt stadium, men också att bygga de relationer som krävs för att ta sig in på marknaden och att kopplas till den mycket positiva bild av Sverige som ett ledande land inom Life Science.

Deltagande företag får möjlighet att:
- ställa ut sina produkter i Ambassadens utställningshall
- presentera sig (själva eller genom ledande opinionsbildare) i Ambassadens Nobel-auditorium
- bjuda in gäster till seminarierna i Ambassadens auditorium
- delta med gäster vid en prestigefylld mottagning i Ambassadören residens
- under kaffepauser och under mottagningen bygga kontakter med japanska kunder, ledande opinionsbildare och andra nyckelpersoner på Sveriges Ambassad i Tokyo

 

För mer information vänligen kontakta Business Sweden i Tokyo:

Magnus Blondell, Consultant
T: +81 3 5562 5000
E: magnus.blondell@business-sweden.se

Carl Norsten, Associate
T: +81 3 5562 5020
E: carl.norsten@business-sweden.se

en bild

Carl Norsten

Consultant Tokyo Consultant, Tokyo
+81 3 5562 5020
en bild

Magnus Blondell

Consultant Consultant
+81 3 5562 5088
en bild

Carl Norsten

Consultant Tokyo Consultant, Tokyo
+81 3 5562 5020