Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

08 maj - 11 maj Hong Kong

Try Swedish! Svensk monter på Internationella Mässan Hofex 2017 I Hong Kong

Business Sweden och Food From Sweden arrangerar en svensk Try Swedish! samlingsmonter i den Nordiska arean på Asiens ledande fackmässa för livsmedel och hospitality, HOFEX 2017, Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

HOFEX 2017

  • En mässa för Food & Drink, Hotel, Restaurant & Food service Equipment, Supplies & Service
  • HOFEX är en av Asiens ledande livsmedels och dryckesmässor inriktad mot inköpare fårn retaila och Horeca . Den går vartannat år i Hong Kong och Singapore . 2017 är det 30 års jubileum och mässan kommer att satsa extra mycket på marknadsföring. Man har lång erfarenhet av att hjälpa utställare att generera nya leads, marknadsföra deltagandet, möta befintliga kunder, lansera nya produkter samt hitta agenter /distributörer och att göra marknads anlayser. Besökare kommer från Kina, Macao, Taiwan, Filippinerna,Vietnam och andra asiatiska länder.

För mer information om Hofex besök deras hemsida http://www.hofex.com

VARFÖR HONG KONG

  • Man är mycket beroende av importerad mat.Hong Kong har nu öppnat upp för import av svenskt gris, nöt och kyckling kött.Obefintliga importrestriktioner på de flesta livsmedel – enkelt att importera mat och dryck.Effektiv tullhantering- gör det enkelt att importera / exportera.
  • En idealisk marknad för att lansera nya och innovative livsmedel och skaldjur till Asien
  • Regionala handels och re-export hubar, väl etableradae med Asiens burgeon marknader.Hong Kong är generellt ansedd som trendsättare i regionen.

Registrering (In english)

RESERVERA DATUM 
Markera 8-11 maj för HOFEX mässan i er kalender! Notera även 17-19 maj för SIAL 2017 i Shanghai.

För er som är intresserade av att veta mer om det svenska deltagandet på mässorna HOFEX och SIAL Shanghai i maj 2017 bjuder vi in till en informationsträff i Stockholm den 11 november kl. 09.00-11.00 på Business Swedens kontor, Klarabergsgatan 70, Stockholm. Läs mer 

en bild

Maria Varnauskas

Senior Project Manager, Food Industry Stockholm Senior Project Manager, Food Industry, Stockholm
+46 70 815 02 63
en bild

Maria Varnauskas

Senior Project Manager, Food Industry Stockholm Senior Project Manager, Food Industry, Stockholm
+46 70 815 02 63