Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 sep - 22 sep Seoul

Next Generation Transportation in the Smart City

Next Generation Transportation in the Smart City – en högnivådelegation till Seoul, Sydkorea i samband med det officiella besöket av EU- och handelsminister Ann Linde.

Sydkorea har ambitiösa och konkreta planer på att implementera en rad initiativ inom smarta städer och transportlösningar. Med en extremt hög befolkningstäthet är det otroligt viktigt för Sydkorea att effektivisera och modernisera sina stadsmiljöer. Ett betydelsefullt område är just inom transport där det ställs höga krav på effektivitet, miljömedvetenhet, och säkerhet.

Genom satsningar både lokalt och internationellt ligger Sverige i framkant när det kommer till ”Smarta Städer”. Sverige har skapat sig ett väldigt gott rykte där svenska företag är kända för sin innovationsförmåga och sitt kvalitetstänk. Möjligheterna för svenska företag att komma in på marknaden eller öka sin försäljning i Korea bedöms som mycket goda inom en rad olika områden så som t.ex. ITS, trafiksäkerhet, smarta transporter och energilösningar, självkörande bilar.

Programmet för delegationen kommer att skräddarsys för att vara så användbart och träffsäkert som möjligt för deltagande företagen med avseende på potentiella kunder, partners och beslutsfattare i Sydkorea i syfte att skapa affärsmöjligheter för svenska företag.

Se bifogat program.

För mer information och anmälan, kontakta Bong-Soon Park eller Axel Brangenfeldt

en bild

Bong-Soon Park

Senior Project Manager Seoul Senior Project Manager, Seoul
+82 70 4713 5900
E-post Bong-Soon.park@business-sweden.se
en bild

Bong-Soon Park

Senior Project Manager Seoul Senior Project Manager, Seoul
+82 70 4713 5900
E-post Bong-Soon.park@business-sweden.se