Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

02 sep 2016 8:30 - 10:00 Ideon Agora, Scheelevägen 15, Lokal: Square

Business Sweden presenterar ”The recipe for success in China”

Business Sweden har nyligen genomfört studien: ”The Recipe for success - Lessons learned from Swedish SMEs in China” med svenska SME-företag med intresse för Kina som målgrupp. Studien baseras på marknadsanalys, intervjuer med framgångsrika svenska SME-företag i Kina samt intervjuer med kinesiska bolag från utvalda industrier. Life Science och ICT är exempel som lyfts fram som högpotentiella industrier i Kina.

Resultat är en handfast guide i form av ett antal nyckelfaktorer och tips för att komma in, växa och hantera de vanligaste utmaningarna för svenska SME-bolag i Kina. Är du redo för nästa svenska tillväxtepok i Kina? Välkommen till ett seminarium om en av världens största och snabbast växande marknader.

Om Business Sweden

Business Sweden (fd. Svenska Exportrådet och Invest Sweden) hjälper företag att växa internationellt och arbetar för att attrahera utländska investeringar till Sverige. Organisationen identifierar affärsmöjligheter för svenska företag med exportpotential och ger stöd till utländska företag vad gäller nyetableringar, kapitalinvesteringar eller affärssamarbeten inom exempelvis forskning och utveckling. Business Sweden har kontor i 57 länder och i varje region i Sverige och ägs av både staten och näringslivet. Staten representeras av Utrikesdepartementet och näringslivet av Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening.

Program:

  • 08.30 – Frukost
  • 09.00-10.00 Seminarium: ”The recipe for success in China”


Kontakt:

Johan Wahlfors
Business Sweden
E: johan.wahlfors@business-sweden.se 
T: +46768472201


Registrera dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.