Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 okt 2017 9:00 - 10:30 Blue Science Park, Minervavägen 4, Karlskrona

SME: hur når svenska företag framgång i Kina?

Hur kan ditt företag öka internationella intäkter? Välkommen till ett seminarium kring tillväxtmöjligheter för små-och medelstora företag på världens andra största och snabbast växande marknad – Kina. För exportintresserade företag kommer vi även gå igenom praktiska råd som kan appliceras mot export i andra länder.

Business Sweden har intervjuat 30 framgångsrika svenska småbolag samt kinesiska bolag från utvalda industrier. Baserat på konkreta exempel från svenska företag som lyckats väl på denna marknad presenterar vi företagens lärdomar i Kina och informerar om framgångsfaktorer för marknadsetablering och/eller exportmöjligheter. Nyckelfaktorer som framhävs är vikten av innovation, anpassning av produkterbjudande, lokal närvaro, valet av partner och uthållighet. Företag kommer kunna lära sig rent praktiskt av hur andra svenska små- och medelstora företag gått tillväga för att hitta nya affärer och ta sig in i Kina. Seminariet tar fasta på det ekonomiska läget i Kina och ger en handfast guide i form av ett antal nyckelfaktorer och tips för att komma in, växa och hantera de vanligaste utmaningarna för svenska SME-bolag i Kina.

Industrisektorer som bedöms särskilt intressanta kommer att lyftas fram, exempelvis ICT, industriell utrustning, e-hälsa, medicinteknik och miljöteknik.

För de företag som har särskilda frågor kring t.ex. sourcing av material i Kina, e-commerce samt företagsspecifika frågor finns även möjligheten att boka individuella möten efter seminariet den 3-4 oktober med Andrea Staxberg, Senior Project Manager för Business Sweden i Shanghai. Anmäl dig nedan till individuella möten och seminariet.

För eventuella frågor, vänligen kontakta Helena Wirdemo

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Andrea Staxberg

Senior Project Manager Shanghai Senior Project Manager, Shanghai
+ 86 21 6218 9955 ext. 81
en bild

Andrea Staxberg

Senior Project Manager Shanghai Senior Project Manager, Shanghai
+ 86 21 6218 9955 ext. 81