Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

15 dec 2016 9:00 - 11:00 World Trade Center Stockholm, Klarabergsviadukten 70, 2:a våningen

Affärsmöjligheter inom energisektorn i Indonesien

Business Sweden, Indonesiska ambassaden i Stockholm, Energimyndigheten och Energi- och Miljödepartementet bjuder in till seminarium för att lära mer om affärsmöjligheter inom energisektorn i Indonesien och kommande affärsdelegationen i februari 2017 ledd av energi- och samordningsminister Ibrahim Baylan.

Indonesien är den största ekonomin i en av världen mest dynamiska regioner – Sydostasien. Med en befolkning på 255 miljoner invånare, omfattande investeringar i infrastruktur, en snabbväxande medelklass, och en tydlig ekonomisk reformagenda, kommer stärka landets position ytterligare i regionen och världsekonomin.

Behovet av uthålliga och innovativa energilösningar är stort. Fram till 2019 har landet som mål att öka totala elproduktionen med 35GW. Av den totala energimixen är målet fram till 2025 att 23% skall komma från förnyelsebara källor. Svenska företag har mycket att erbjuda för att stödja målsättningarna – såsom lösningar för ökad energieffektivitet och lösningar för att stödja måltalen för förnyelsebara energikällor.

Team Sweden arbetar idag i Indonesien med att stödja svenska företag och svensk teknologi. För att ytterligare öka fokus och exportfrämjandet planeras en affärsdelegation under februari 2017, ledd av energi- och samordningsminister Ibrahim Baylan.

Under seminariet kommer vi ge en översikt av den indonesiska marknaden med fokus på affärsmöjligheterna inom energisektorn. Vi kommer även presentera Team Swedens “Business Accelerator” program and the resultaten från en pågående analys av marknaden för smarta elnät, hållbar värme- och kyla och energieffektivitet. En kort introduktion av ett nytt Waste to Energy program kommer också hållas. Vi kommer även presentera affärsdelegationen till Indonesien planerad i februari 2017.

Seminariet kommer hållas på engelska.

Registrera dig här:

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Anders Wickberg

Trade Commissioner to Indonesia Jakarta Trade Commissioner to Indonesia, Jakarta
E-post anders.wickberg@business-sweden.se
en bild

Anders Wickberg

Trade Commissioner to Indonesia Jakarta Trade Commissioner to Indonesia, Jakarta
E-post anders.wickberg@business-sweden.se