Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

03 aug - 04 aug Brazil

Hälsominister Wikström besöker Brasilien i Augusti

Den svenska Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsministern Gabriel Wikström, åker på ett officiellt besök till Brasilien från 3-4 augusti för att besöka i olympiska spelen i Rio och stödja det svenska laget. I samband med detta, arrangerar Business Sweden och Sveriges ambassad olika främjande aktiviteter för svenska hälsorelaterade bolag.

Preliminärt program:

  • 3 augusti: ett seminarium om effektivitet inom vårdsektorn kommer att hållas i São Paulo. Seminariet syftar till att attrahera representanter från ledande privata och offentliga sjukhus. Dessutom kommer även, privata försäkringsbolag att bjudas in, särskilt sådana som driver egna vårdinrättningar och därför har en totalt kostnadsperspektiv. Besök på utvalda sjukhus, företag och forskningsinstitutioner kommer att komplettera programmet.
  • 4 augusti: Ett rundabordsseminarium med hälsoministeriet och Anvisa, som ansvarar för produktregisteringar planeras i Brasilia.

För mer information vänligen ta kontakt med:
Björn Clavey, Senior Projektledare
bjorn.clavey@business-sweden.se
Tel: +55 11 2137 4403

en bild

Björn Clavey

Senior Project Manager São Paulo Senior Project Manager, São Paulo
+55 11 2137-4403
en bild

Björn Clavey

Senior Project Manager São Paulo Senior Project Manager, São Paulo
+55 11 2137-4403