Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

26 aug 2016 8:00 - 10:00 Stockholm Chamber of Commerce, Brunnsgatan 2

Möjligheter i Singapore inom Fintech

Välkommen att delta i Fintech-aktiviteter under hösten. I Stockholm arrangeras ett seminarium den 26 augusti och 14-18 november leder finansmarknadsminister Per Bolund en Fintech-delegation till Singapore.

Business Sweden, Svenska Ambassaden i Singapore och Stockholms handelskammare arrangerar ett Singapore Fintech-seminarium den 26 augusti i Stockholm. Seminariet kommer att fokusera på hur Fintech ser ut i Singapore och diskutera utvecklingsmöjligheter inom området.
Värd för seminariet är Sveriges ambassadör i Singapore, Håkan Jevrell och handelssekreterare Emil Akander. Gästtalare är Dušan Stojanović, grundare och vd för True Global Ventures.

Fintech kommer också att vara ett fokusområde under South East Asia Summit i Singapore 21-22 september. Närings- och innovationsminister Mikael Damberg deltar liksom en rad viktiga representanter från svenskt näringsliv och politik.

Läs mer (in English)

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Iréne Enström

Senior Project Manager, Asia and the Pacific Stockholm Senior Project Manager, Asia and the Pacific, Stockholm
+46 70 883 8611
en bild

Iréne Enström

Senior Project Manager, Asia and the Pacific Stockholm Senior Project Manager, Asia and the Pacific, Stockholm
+46 70 883 8611