Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Innovativ tillverkning

23 nov - 24 nov Thailand och Vietnam

Delegation för innovativ tillverkning till Thailand & Vietnam

Thailand och Vietnam växer båda kraftigt som strategiska tillverkningsdestinationer i Sydostasien och globalt. Thailand fortsätter att öka sin starka position i den globala fordonsindustrin, medan Vietnam allt tydligare framträder som en viktig tillverkningshub för elektronikindustrin.

I båda dessa länder finns en snabbt växande Food & Beverage-sektor, där båda länder har starka bolag som producerar till den inhemska marknaden, men även globala export-ledare inom frukt samt fisk och skaldjursindustrin. Samtliga av dessa sektorer är i behov av innovativa tillverkningslösningar. Allt ifrån maskin- och monteringsverktyg, avancerat material och förpackningslösningar till automatisering, digitalisering och säkerhetslösningar inom tillverkning. Svenska företag är världsledande inom innovation och ligger ofta i framkant i den typen av lösningar de thailändska och vietnamesiska tillverkningsindustrierna behöver för att ta sig till nästa nivå. Genom denna delegation får svenska företag möjligheten att konkret förstå vilka utmaningar de tillverkande företagen på dessa marknader står inför och vilka lösningar de efterfrågar. Svenska företag får dessutom en platform för att visa upp sina lösningar och tekniska kunskaper inför viktiga beslutsfattare, något som är essentiellt för att svenska företag ska kunna öka sina intäkter till aktörerna i dessa industrier.

Delegationen inkluderar en heldag i varje land med seminarier, nätverkningstillfällen samt workshops med specifika industri- och applikationsfokus.

För mer information vänligen kontakta Vlad Månsson eller Ludvig Nylin.

contact image

Vlad Månsson

Market Manager
+886 2 2757 6573 Ext.16
contact image

Ludvig Nylin

Consultant
+66 968 824 102