Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

Högnivådelegation till Japan

23 apr - 25 apr Tokyo

Förbli konkurrenskraftig i en tid av omstörtande innovation

2018 firar Japan och Sverige 150 år av diplomatiska relationer. Detta kommer att uppmärksammas genom en rad affärsrelaterade aktiviteter som syftar till att stärka banden mellan Japan och Sverige.

Team Sweden har nöjet att presentera ett av de viktiga eventen under jubiléumsåret; en högnivådelegation arrangerad tillsammans med Keizai Dōyukai, the Japan Association of Corporate Executives. Detta kommer att skapa en utmärkt plattform för kontakter med japanska intressenter på exekutiv nivå.

Högnivådelegationen ger en aktuell syn på det japanska affärsklimatet och möjlighet att träffa nyckelpersoner i ledande japanska företag. Delegationen äger rum i en tid när globala affärer utmanas alltmer och innovationshastigheten är snabbare än någonsin. Affärstoppmötet kommer att fokusera på tre viktiga områden för återuppbyggnad, nämligen människor, innovation och partnerskap vilket ger företagsledare och unga entreprenörer från båda länderna möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter i en interaktiv miljö.

Klicka på knappen nedan för mer information, program och registrering.

För deltagare i Start-up delegationen till Tokyo, klicka här (In English). 

Program
contact image

Helena Carlsson

Liaison Manager
Stockholm
+46 8 588 660 00
contact image

Susanne Flygelholm

Liaison Officer
Stockholm
+46 8 588 660 33