Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

05 apr 2017 9:00 - 10:30 Ekelundsgatan 1, 403 17 Göteborg

E-handelsmöjligheter i Japan och Sydkorea

Japan och Sydkorea erbjuder några av de mest spännande möjligheterna för konsumentprodukter i Asien. Med sofistikerade konsumenter samt utmärkt infrastruktur är Japan och Sydkorea viktiga trendsättare och lysande testmarknader för ytterligare expansion i Asien.

Den 5:e april kommer Business Sweden Japan och Business Sweden Sydkorea till Göteborg för att presentera kritiska framgångsfaktorer för att lyckats på dessa marknader och utveckla er exportresa och e-handel med sikte på Asien.

Både Japan och Sydkorea har starkt växande e-handelsmarknader. De medvetna och köpkraftiga konsumenterna tillsammans med en infrastruktur i framkant gör länderna till mycket attraktiva marknader för svenska företag. Business Sweden har många år av erfarenhet på plats och under seminariet kommer Axel Brangenfeldt, Business Sweden Seoul, och Petter Sund, Business Sweden Tokyo, att bland annat behandla följande punkter:

  • Insikter från de japanska & sydkoreanska e-handelsmarknaderna
  • Nuvarande marknadstrender & konsumentbeteenden
  • Möjligheter för svenska företag
  • Tillvägagångssätt för att framgångsrikt etablera onlineförsäljning i Japan & Sydkorea

Tid och plats:
09:00-10:30, 5 april 2017
Business Sweden, Ekelundsgatan 1, 403 17 Göteborg

Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser som erbjuds efter först till kvarn-principen. Vänligen skicka ett email till följande adress med namn samt företag för att reservera plats: petter.sund@business-sweden.se eller axel.brangenfeldt@business-sweden.se

Vi ser fram emot att träffa dig!

en bild

Petter Sund

Project Manager Tokyo Project Manager, Tokyo
+81 3 5562 5000
en bild

Petter Sund

Project Manager Tokyo Project Manager, Tokyo
+81 3 5562 5000