Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 apr 2016 7:30 - 10:00 Årehyddan, Åre

Affärsfokus Sydkorea!

Business Sweden arrangerar i samarbete med EKN ett frukostseminarium torsdagen den 7 april i Åre med affärsfokus Sydkorea och med vinter-OS-tema. Vi inleder med inbjudna gäster och Åre-profiler som Ludvig Fjällström, freestyle puckelpist och Anders Ekström, segling i soffan. Därefter flyttar vi över fokus till vilka affärsmöjligheter OS i Sydkorea 2018 kan erbjuda svenska företag särskilt inom outdoor och vintersport, men även inom andra områden.

I frukostsoffan intervjuas blivande OS-resenären Ludvig Fjällström, puckelpiståkaren och tidigare deltagare i OS i Sotji, om hans målsättningar och drömmar. Vilka förberedelser inför kommande OS krävs för att lyckas i de olympiska spelen. Med i soffan finns även den erfarne seglaren Anders Ekström som tagit OS-brons i Peking 2008 och som även deltog i OS i Aten.

Claire Kim, Business Sweden i Sydkorea, berättar om outdoor-marknaden i Sydkorea och vilka nya affärsmöjligheter som finns i samband med Vinter-OS 2018.

Moderator är den kände Åreprofilen Jesper Johnsson som har en lång karriär inom såväl längdskidåkning som kommentator/speaker för både Eurosport, Vasaloppet, Årefjällsloppet och inte minst VC i Åre.

Alla företag som har ett intresse av att utveckla sina affärer eller påbörja nya affärer i Sydkorea är varmt välkomna att delta i OS-frukosten.

Ta gärna med dina kollegor till en inspirerande och affärsinriktad frukost!

Välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.