Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

07 apr 2016 7:30 - 10:00 Årehyddan, Åre

Affärsfokus Sydkorea!

Business Sweden arrangerar i samarbete med EKN ett frukostseminarium torsdagen den 7 april i Åre med affärsfokus Sydkorea och med vinter-OS-tema. Vi inleder med inbjudna gäster och Åre-profiler som Ludvig Fjällström, freestyle puckelpist och Anders Ekström, segling i soffan. Därefter flyttar vi över fokus till vilka affärsmöjligheter OS i Sydkorea 2018 kan erbjuda svenska företag särskilt inom outdoor och vintersport, men även inom andra områden.

I frukostsoffan intervjuas blivande OS-resenären Ludvig Fjällström, puckelpiståkaren och tidigare deltagare i OS i Sotji, om hans målsättningar och drömmar. Vilka förberedelser inför kommande OS krävs för att lyckas i de olympiska spelen. Med i soffan finns även den erfarne seglaren Anders Ekström som tagit OS-brons i Peking 2008 och som även deltog i OS i Aten.

Claire Kim, Business Sweden i Sydkorea, berättar om outdoor-marknaden i Sydkorea och vilka nya affärsmöjligheter som finns i samband med Vinter-OS 2018.

Moderator är den kände Åreprofilen Jesper Johnsson som har en lång karriär inom såväl längdskidåkning som kommentator/speaker för både Eurosport, Vasaloppet, Årefjällsloppet och inte minst VC i Åre.

Alla företag som har ett intresse av att utveckla sina affärer eller påbörja nya affärer i Sydkorea är varmt välkomna att delta i OS-frukosten.

Ta gärna med dina kollegor till en inspirerande och affärsinriktad frukost!

Välkommen!

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.
en bild

Bengt Högberg

Global Business Developer Västernorrland Härnösand Global Business Developer Västernorrland, Härnösand
+46 70 594 11 08
E-post bengt.hogberg@business-sweden.se
en bild

Bengt Högberg

Global Business Developer Västernorrland Härnösand Global Business Developer Västernorrland, Härnösand
+46 70 594 11 08
E-post bengt.hogberg@business-sweden.se