Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

20 nov - 23 nov Thailand (Bangkok)

Next generation manufacturing in Thailand

Välkommen att medverka i en affärsdelegation till Thailand den 23-24 november med syfte att marknadsföra svensk produktions- och verktygsutrustning samt tjänster inför tillverkande bolag i Thailand och Vietnam.

Insatsen är uppföljning till den framgångsrika delegation som gjordes till Thailand under hösten 2016, då bolag såsom Sandvik, Ovako, FlexLink och NordLock deltog.

Tvådagarsprogrammet till Thailand kommer genomföras under Metalex (dag 1), Sydostasiens största mässa för tillverkningsindustrin med över 70 000 besökare, och till två fabriker under dag 2. Thailand är Sydostasiens nav för tillverkning av fordon med 2500 underleverantörer till Japanska, Kinesiska och västerländska bilmärken. 2015 tillverkades 2 miljoner bilar och 2 miljoner motorcyklar i landat. Thailand är just nu i en transformationsfas till mer avancerad tillverkning där flygplansindustrin är på växande frammarsch.

Läs mer (In English)

För mer information vänligen ta kontakt med:
Ulf Wennblom
Business Sweden, Bangkok
T: +66 2 684 6884
E: Ulf.Wennblom@business-sweden.se

en bild

Ulf Wennblom

Country Manager Philippines Country Manager , Philippines
+63 917 841 7784
E-post ulf.wennblom@business-sweden.se
en bild

Ulf Wennblom

Country Manager Philippines Country Manager , Philippines
+63 917 841 7784
E-post ulf.wennblom@business-sweden.se