Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

14 nov 2013 12:00 - 14:30 Älgsalen, Uminova Science Park

Lunchseminarium i Umeå om Life Science-marknaden i Kina

Umeå Biotech Incubator (UBI) och Business Sweden bjuder tillsammans in till lunchseminarium kring Life Science i Kina.

Med en åldrande befolkning, en ökning av livsstilssjukdomar samt vårdsystem som just nu genomgår omfattande reformer, är Kina nu ett utav världens hetaste marknader för svenska Life Science-bolag. Miljarder efter miljarder pumpas in i utbyggnaden av forskning och sjukvård vilket öppnar upp stora affärsmöjligheter - inte minst för svenska bolag.

Trots potentialen kan en satsning på Kina fortfarande vara svår. Är personliga relationer verkligen det viktigaste? Hur skriver man kontrakt med kinesiska motparter? Hur skyddar vi vår produkt eller tjänst från kopiering? Ja, viktiga frågor som bör besvaras innan man satsar på en marknad som Kina…

Kom och lyssna på Business Sweden’s erfarenheter kring den snabbaste växande marknaden i världen för medicinsk utrustning – Kina!

12.00-13.00 Lunch
Plats: Restaurang Örnen, Uminova Science Park, Tvistevägen 48

13.00–14.30 
Presentationer av Robert Dykes, affärsutvecklare inom Healthcare & Life Science samt Jonas Carlsson, Regional Exportrådgivare i Umeå.

Plats: Älgsalen, Uminova Science Park, Tvistevägen 48

14.30–16.00
Möjlighet till individuella samtal med Business Sweden (bokas separat).

Kostnad

Seminariet är kostnadsfritt och hålls delvis på svenska och delvis på engelska. Kupong för gratis lunch på Restaurang Örnen distribueras till dem som har anmält sig till seminariet via receptionen mellan 12:00 till 12:30.

Anmälan

För att anmäla dig till seminariet klicka här

Kontakt

För mer information om seminariet, vänligen kontakta:

Jonas Carlsson, Regional Exportrådgivare på Business Sweden, Västerbotten/Norra Västernorrland
T: +46 (0)73 020 66 89
M: Jonas.Carlsson@business-sweden.se

Jennie Ekbeck, CEO
Umeå Biotech Incubator
T: +46(0)70-344 57 70
E: jennie.ekbeck@ubi.se

Välkommen!

I samarbete med:

Umeå Biotech Incubator

Uppdraget

Den 17 oktober 2013 lämnade Sveriges regering i uppdrag till Business Sweden att genomföra särskilda internationaliserings- främjande åtgärder i Sveriges fyra nordligaste län - Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Satsningen omfattar 6,8 miljoner kronor och är en del i arbetet med att dubblera Sveriges export. Målet är att svenska företag med exportambitioner ska få bättre och mer relevant information inför utlands- satsningar.