Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

27 maj 2013 14:00 - 16:00 Grand Hotel, Stockholm

Affärsseminarium med Indonesiens handelsminister Gita Wirjawan

I samband med besök av Indonesiens president kommer handelsminister Gita Wirjawan preliminärt att besöka Sverige 27 – 28 maj.

Business Sweden arrangerar ett affärsseminarium i Stockholm där såväl den indonesiske handelsministern och industriministern som svensk minister deltar.

Med en befolkning på 245 miljoner är Indonesien idag världens 16:e största ekonomi och också Sydostasiens största ekonomi sett till BNP. Under det senaste decenniet har Indonesien sett en stadig tillväxt, en ökning av FDI och en växande medelklass. Den indonesisiska regeringen har också lanserat en "Economic Masterplan" i syfte att transformera landet till en utvecklad ekonomi år 2025.

Eftersom vi har fått kort tid för att arrangera seminariet, och vi är övertygade om att intresset är stort, ber vi er direkt att registrera ert intresse. Gör en intresseanmälan via formuläret nedan. En formell inbjudan kommer därefter att skickas till er med ytterligare information.

För mer information, kontakta gärna Iréne Enström, T: 08-588 66 030, E: irene.enstrom@business-sweden.se.

Varmt välkomna! 

Registreringen har stängt. Var vänlig och kontakta oss för mer information.