Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

12 mar - 13 mar Manilla, Filippinerna

Asiatiska Utvecklingsbankens Business Opportunities Fair

Business Sweden planerar att göra en samlad insats i samband med ADB Business Opportunities Fair som går av stapeln den 12 och 13 mars i Manilla. Utställningen arrangeras av ADBs upphandlingsavdelning, Operations Services and Financial Management Department och är ett utbildnings och nätverksforum för konsulter och leverantörer som är intresserade av de affärsmöjligheter ABD erbjuder genom sina projekt.

Deltagarna kommer att få ta del av ADBs pågående och kommande affärsmöjligheter och att ges många tillfällen att träffa ADBs sektorexperter och upphandlingsspecialister. För mer info gå till http://www.adb.org/news/events/5th-adb-business-opportunities-fair .

Utöver ADBs tvådagarsprogram planerar vi att anordna ett matchmaking-mingel där vi bjuder in de företag och konsulter som har vunnit flest upphandlingar med ADB de senaste 3 åren. Allt för att ge er ännu en möjlighet att nätverka med potentiella samarbetspartners.  

Sista registreringsdagen för eventet är 31 januari.

För mer information

Business Sweden i Malaysia
David Lantz
David.Lantz@business-sweden.se