Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

23 mar 2017 15:00 - 16:00 Online

Webinar: Affärsmöjligheter för svenska företag genom CETA

Business Sweden arrangerar ett entimmes-webinarie för att diskutera detaljer om frihandelsavtalet mellan EU och Kanada (CETA) och vad det innebär för svenska företag som är intresserade av att exportera till Kanada. Få en ökad förståelse för vad som krävs för att göra affärer i Kanada och för möjligheterna i nyckelsektorer i landet, däribland gruvdrift, infrastruktur, konsumentvaror samt mat och dryck.

Med CETA i sitt slutskede börjar många svenska företag att omvärdera sin exportstrategi för att dra nytta av fördelarna med avtalet med Kanada.

CETA är ett omfattande avtal som syftar till att undanröja handelsbarriärer mellan europeiska och kanadensiska företag. En viktig del är att så fort avtalet är på plats kommer över 98 % av alla tullavgifter elimineras, med förutsättning att produkterna har kanadensiskt eller europeiskt ursprung. Andra aspekter av avtalet inkluderar att underlätta service- och arbetskraftsrörelsen mellan de två parterna, att underlätta certifiering och standardisering av produkter, att förenkla tullprocesser samt att tillåta budgivning från europeiska företag i offentliga upphandlingar i Kanada.

För specifika frågor vänligen maila: Anna.Folkesson@business-sweden.se före webinaret så kommer vi att försöka svara på dina frågor under timmens gång.

*vänligen notera att webinaret kommer att hållas på engelska.

Registrering (In English)

en bild

Anna Folkesson

Stockholm , Stockholm
+46 8 588 66 339