Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

21 nov - 22 nov Peru

Team Sweden delegation till Peru under ledning av Ann Linde

I samband med öppnandet av Sveriges ambassad i Peru, kommer Ann Linde, Minister för handel och EU-frågor, att leda en Team Sweden delegation till Peru i syfte att stärka de bilaterala förbindelserna, främja handel och investerings utbytet med Peru.

Med mer än femton år av politisk och makroekonomisk stabilitet med hög ekonomisk tillväxt, och med flera viktiga naturresurser, stabil och affärsinriktad rättslig ram, stigande medelklass, har Peru blivit en av de mest intressanta destinationerna för utländska investeringar i regionen och numera anses vara ett av världens ledande tillväxtmarknader.

En ny regering under ledning av president Kuczynski har tillkommit 2016. Peru är en av de mest relevanta gruvländerna världen över, och det finns över 17 miljarder USD investeringar som förväntas av nya gruvprojekt i 2016 vilket också leder till projekt inom energi, infrastruktur, vatten & avlopp.

Den blomstrande ekonomin och ökade inkomstnivåer har lett till en betydande efterfrågan på konsumtionsvaror och tjänster.

Detta är en möjlighet att få mer kunskap om specifika affärsmöjligheter för svenska företag, samtidigt dra nytta av och få tillgång till beslutsfattare och engagera viktiga kunder och partners i Peru.

Läs mer (In English).

en bild

Helena Carlsson

Liaison Manager Stockholm Liaison Manager, Stockholm
+46 8 588 660 00
E-post helena.carlsson@business-sweden.se
en bild

Helena Carlsson

Liaison Manager Stockholm Liaison Manager, Stockholm
+46 8 588 660 00
E-post helena.carlsson@business-sweden.se